h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Ordning i smörbyttan

Publicerad 2008-05-28 23:16:58 i Allt-i-ett,

Brorsan hade av någon mystisk anledning kommit in på en grupp på Facebook som han tyckte att jag skulle gå med i. Var tvungen att kolla upp gruppen - mitt i prick! Den var som gjord för mig. Bro' känner mig han.

Ordning i smörbyttan.
- För alla som vägrar ha gropar och smulor i smörbyttan!

Var bara tvungen att joina.

Jag kan direkt se om någon obehörig varit i mitt smör. De som känner mig vet. När jag bodde i studentkorridor för drygt fyra år sen, hade någon nallat smör utan att fråga. Det var Martin; han gjorde det en gång, aldrig igen. För jag tror faktiskt aldrig att han lärde sig hur mitt smörpaket skulle se ut. Men det är faktiskt inte så svårt, utan logiskt.

Det ska självklart inte vara smulor och gropar i smöret. Det vill väl ingen ha? Sen heller inget avskrapat smör på kanterna. Hua. En jämn och slät yta ska det vara också. Att trycka ner en smörkniv i själva smöret är tabu. Den ska ligga snyggt över kanterna.
That's it! Inte svårt alls.

Nästan en perfekt smörbytta.

Hittade denna bilden i Facebookgruppen jag gått med i, men den är faktiskt inte perfekt. Jag anser att man inte bör använda sig av knivar som har en liten räfflad sida; de lämnar spår efter sig. Det ultimata är en plastsmörkniv som är slät och har stora runda former. Med vassa kanter är det också svårt att hålla en jämn yta.

Var tog han vägen?

Publicerad 2008-05-24 12:59:06 i Allt-i-ett,

Jag drömde inte alls om nån Mr O'Donnell inatt; inte heller Adam Garcia. Men drömde gjorde jag.

Drömde att jag var på en utomhusfest vid nåt gammalt bygge. Fanns ett stort sånt där grön- och vitrandigt partytält, in case of dåligt väder. Men solen sken, så det funkade mer som ett ställe där bålen serverades. Tror att det hade kunnat varit en riktigt kul fest, för det var massa nära vänner på plats och stämningen verkade vara på topp.

Men, det finns självklart ett MEN. En killkompis var obefogat dryg och elak mot mig. Minns faktiskt inte riktigt vad han sa, men det var hursomhelst varken snällt eller trevligt. Sen slängde han upp mig på taket på partytältet, som att han ville bli av med mig. Why?

Just där och då, uppe på det grön- och vitrandiga partytältstaket, var jag inte så arg på honom, utan mest orolig för att taket skulle gå sönder. Att jag skulle trilla genom, hamna rakt i bålen och det hela skulle sluta i en otroligt pinsam scen där jag skulle bli skyldig till en saboterad fest.

Jag lyckades dock att hasa mig ner från taket, utan att förstöra nåt. Då kom min ilska och jag visade denna klart och tydligt för min "kompis", men minns inte rikigt vad jag sa. Tror ni att han brydde sig? Nej! Han brydde sig inte alls, utan visade mig bara den mest likgiltiga min man kan, vände på klacken och gick och skålade med några andra vänner. Ingen överhuvudtaget verkade bry sig; bara jag.

Inombords kokade jag och insåg att kvällen inte alls skulle bli vad jag trott. Jag lämnade festen i protest i hopp om att någon skulle märka det, men jag tvivlar på det.

Drömmar alltså.

Man blir ju kär

Publicerad 2008-05-23 23:01:04 i Allt-i-ett,

Coyote Ugly går på tvn och varje gång jag ser den filmen blir jag dökär i Mr O'Donnell.
Kan inte låta bli.

Han har liksom allt; charmen, humorn, utstrålningen och inte minst utseendet. Sen är det ju dialekten. Kommer nog alltid att vara svag för australiensisk engelska. Och nya zeeländsk med för den delen. Smälter som smör i solsken. Långt ifrån fel med irländsk och kanadensisk också, men detta ska jag inte utveckla mer. Inte här och nu iaf.

Var var jag? Jo, min förälskelse till karaktären Mr O'Donnell i Coyote Ugly. Ja, för jag är faktiskt helt införstådd med att det är just en karaktär. Perfekta killar finns liksom inte.

Innerst inne går jag dock och hoppas på att Adam Garcia ska komma och knacka på min dörr och va precis som Mr O'Donnell, fast dökär i mig och inte Violet. Han skulle se sådär otroligt charmig ut och säga med sin australiensiska dialekt "Would you like to switch to AT&T?". När han sen log, skulle jag redan ligga som en smält smörpöl på golvet och vara i sjunde himlen.

Drömma får man ju. Det är väl det närmaste jag kommer. Får väl hoppas att killen åtminstone dimper ner i min värld som John Blund målar upp inatt. Jag menar, vem vill inte att ens dröm ska innehålla denna kille? Kan ju knappast bli fel...

Danmark, mån-tors

Publicerad 2008-05-18 23:50:11 i Allt-i-ett,

Imorn bitti drar jag till Danmark, närmare bestämt Odense, med jobbet. Ska på en mässa, El og Teknik. Flyget går 7:40 och denna gången ska jag vara i tid på flygplatsen. Inte som sist när jag skulle till Köln.

Jag skrev om den händelsen, bara för att den var så absurd. Aldrig varit med om något liknande. Men av någon anledning fick jag aldrig publicerat den. Här kommer den dock i en, tro det eller ej, förkortad version:
_______________________

Dumma som vi var, jag och två kollegor, tog vi bilen i rusningstrafik till flygplatsen. Efter tre mindre olyckor längs vägen och en bensinlampa som tändes mitt i kön, vilket gjorde att vi var tvungna att tanka, hade vi fortfarande inte kommit ut på motorvägen då incheckningstiden hade gått ut. Vi ringde Norwegian, nummerupplysningen och självaste Gardemoen, men ingen kunde hjälpa oss. Nej, man måste ju komma i tid, var svaren vi fick. Satan.

När vi äntligen kom ut på motorvägen och hade ca fyra mil kvar, var klockan alldeles för mycket. Vi hoppades på en försening, men enligt kollegor som smarta nog hade tagit flygtåget och därmed redan var vid gaten, var tiderna inte flyttade. Vi hoppades ändå och körde alldeles för fort. Min kollega körde inte bara, hon tutade, blinkade med ljusen och svor. Måste ha sett komiskt ut.

Väl framme vid flygplatsen var det 20 min till planet skulle lyfta. Jag som hade litet bagage och ev skulle kunna ta med det i kabinen rusade till incheckningen. Sprang förbi den kö som fanns (frågade tom om lov). Tjejen där sa att hon inte kunde göra något, men att jag kunde springa och se om jag hann. Gate 47.

Jag tog mig an utmaningen. Säkerhetskontrollen nästa. Aslång kö. Frågade en i personalen hur jag kunde komma förbi snabbt, hon skickade mig till businessklassen. Lång kö där med. De skickade mig ännu längre bort. Ingen kö. YES!När jag slängde upp väskan på rullbandet för scanning slog det mig - vätskor! Jag hade ju spray, hårprodukter, parfym, ja alla typer av vätskor i väskan. Dessutom hade jag både rakhyvel och nagelsax däri också. Stressad, som en mor som tappat bort sitt tvååriga barn på ett köpcentra, förklarade jag min situation för killen bakom bandet. 13 minuter tills flyget gick. Han sa lugnt att det nog gik bra.

Gick genom metalldetektorn och det tjöt; högre än vanligt. Mina armar skakade av stress när jag sträckte ut dom. Det var mina örhängen som pep. Jag var free to go. Gladde mig åt att alla måste ha tittat bort när min väska åkte genom scanningen. Grabbade tag i den och sprang mot utlandsgatarna.

Boardingpass ville dom se när man skulle mot utlandsgatarna. Just ja. Jag fick inget, för jag har inte checkat in än. Mitt plan går om knappt tio min förklarade jag och såg nog ut som en mor som tappat bort sin tvååriga unge på köpcentrat och letat ferbrilt i en timma utan resultat. Han frågade vart jag skulle. "Düsseldorf" flåsade jag fram. "Spring" sa han bara.

Å vad jag sprang. Med handväskan i den ena handen och i den andra, rullväskan fladdrandes bakom mig. Folket beredde väg för mig när de hörde mina, troligen ganska tunga men snabba, steg och den wobblande väskan bakom mig.

Gate 33, Gate 35. Kändes som en evighet till 47, men jag sprang.

Väl vid gate 47 kunde jag aldrig ha blivit mer glad åt en gubbe som krånglade med de unga tjejerna. Jag hade nog honom att tacka att jag kom ombord. Fick tom vänta tills han var klar innan jag kunde checka in och få en plats på flyget. När jag väl satt mig på min plats droppade svetten längs min tinning och hela jag skakade, som om jag hade parkinsons. Men jag hann. Det gjorde inte mina kollegor. De fick flyga till Berlin och ta nattåget till Köln. När de gjorde det, satt jag och åt sexrätters med mina andra kollegor, lycklig över att jag hann med flyget.
_______________________

Med tanke på att denna hisoria inte ska upprepa sig, ska jag ta flygtåget imorn bitti + vara ute i god tid. Tar tåget som går strax innan sex på morgonen. Så just därför borde jag också gå och lägga mig nu, och framförallt packa klart! Jag har dock en liten back-up. Ringde min far tidigare och bad honom ringa mig kl 5 för att se till att jag var uppe. Smart va! Tänk vad föräldrar kan vara bra att ha.

Nu: fixa, packa, sova!

Nej tack Ikea!

Publicerad 2008-05-18 18:56:41 i ,

Jag fick detta erbjuande från Ikea i mailen ikväll. Finn minst två fel.
image39

Är det för mycket begärt att iaf de stora företag ska kunna stava rätt?! De borde väl ändå ha kompetent och utbildad personal som sitter på marknadsavdelningen?

Jag blir riktigt osugen på att komma på rea hos Ikea.

Fy för särskrivningar!

Ungjävel

Publicerad 2008-05-18 18:27:07 i Allt-i-ett,

Jag har inget emot barn, vanligtvis. Jag har jobbat på dagis och tror att min toleransnivå är relativt hög vad gäller barn, med tanke på att jag själv inte är mamma. Har fått för mig att de som har barn automatiskt fått en högre toleransnivå även för andras barn, men det är inte på något sätt vetenskapligt dokumenterat. Utan min egen, enligt mig logiska, förklaring.

Men ouppfostrade barn skulle jag nog ärligt talat kunna slå till alltså. När jag stod i en korsning idag och väntade på grön gubbe, satt en ful liten bortskämd skitunge i baksätet på en stadsjeep som i sin tur väntade på grönt ljus. Precis när det blev grönt och bilen började köra, trycker ungjäveln ansiktet mot rutan och räcker ut tungan. Och inte på ett litet gulligt sätt som att "haha, vi kom före dig" utan hon rynkande på näsan, grimaserade med hela ansiktet och räckte ut tungan så långt hon kunde. Jag visade mitt finger till henne. En bil kom samtidigt i möte och chauförren där trodde nog att jag inte var klok. Men jag blev så arg och jag hoppas verkligen att ungjäveln hann se mitt finger. Visserligen sänkte jag handen ganska fort igen. Det var instinkten och mitt jävlar anamma som handlade när jag drog upp handen och ärligt talat ångrar jag mig inte heller. Hade hon gjort det när bilen fortfarande stod still skulle jag nog gått fram, slagit till rutan och bett föräldrarna att lära sin unge lite vett. Ungen hade troligen ljugit och sagt att hon inte gjort nåt. Sen hade föräldrarna trott på henne och blivit sura på mig istället. Typiskt. Kanske tur att de åkte.

För övrigt såg hon också ut som en unge som grinar så fort hon inte får som hon vill, för att hon vet att föräldrarna daltar med henne och sen får precis som hon vill. Grrr. Skitunge!

Händelsen fick mig att minnas den där gången som dagisfröken då jag och en kille i tre-fyraårsåldern satt på golvet och byggde med klossar. Han kollade in mitt torn och plötsligt tog han sats med hela armen och rasade tornet jag hade byggt. Min instinkt tog vid även då och utan att tänka, rev jag hans torn. Som en trotsig liten unge. Ni skulle sett minen på killen. Han blev förvånad. JAG blev förvånad. Snabbt insåg jag att detta kanske inte var vad en fröken borde ha gjort, men jag fann mig strax i situationen och frågade killen om han tyckte att det var skoj när jag rev hans torn. "Neej" sa han med ledsna hundögon. "Nej, men då ska du inte göra så mot andra heller då", sa jag med sträng frökenröst. "F'låt" kom det tyst från killen som tittade ner på klossarna som låg i en hög på golvet. Jag fick lite dåligt samvete och försökte att lappa ihop det hela med att säga: "Nej, nu tycker jag att vi bygger ett jättehögt torn tillsammans", med en sån där töntig snäll-och-roligt-fröken-röst. Killens ögon lyste upp och han skrattade med hela ansiktet. Tur att barn inte är långsinta. Jag tror faktiskt aldrig att killen rev någon annans torn igen heller. 

När, eller om, jag får barn någon gång och de skulle bete sig ouppfostrat, har ni mitt tillstånd att sätta dom på plats. Det värsta är ju föräldrar som inte bryr sig; de borde inte få ha barn. Jag som ev blivande förälder, kommer att bry mig.

17. mai

Publicerad 2008-05-18 17:49:22 i Allt-i-ett,

Igår var det Norges mest heliga dag - 17. mai!

Man säger "Gratulerer med dagen" till varandra, liksom på födelsedagar. Går i bunad (folkdräkter); går i långa tåg, viftar med norska flaggan och sjunger "ja vi elsker dette land". Inget annat land firiar nog nationaldagen så som de gör i Norge. Galet.

Det ska tydligen börja firas tidigt och vi hade frukost hemma. Det kom folk i kostym och typ balklänningar kl 09:30. Då insåg jag att mitt försök att hedra Norge med färgvalet på mina kläder inte var lika kul och fiffigt längre. Där satt jag i klarblåa jeans, röd tunika och vita tygskor. Tanken var väl god, men så blev det lite sisådär. Relativt nerklädd är väl snarare en underdrift än överdrift att säga att jag var. Jag skyllde min ovetenskap på att jag var svensk och bytte därmed inte kläder.

Ölen öppnades samtidigt som äggen stektes och så var festen igång. Jag valde att inte börja med alkoholen förrän efter frukosten. Tyckte liksom inte riktigt att vinet gick ihop med mina flingor...

Jag har nog aldrig börjat förfesta såpass tidigt och jag tog det ganska lugnt. Vissa hade ju gått på champagnen redan vid 8! Men jag hann att få i mig tre-fyra glas vin innan det var dags att bege sig ut på byn. Hade det varit fint väder hade vi nog gått ut tidigare, men det ösregnade och var 4 grader. Lite komiskt med tanke på att det ändå var uppehåll och 15 grader både dagen innan samt idag. När solen väl kikade fram begav vi oss till en uteservering där vi drack öl och tittade på folk.

Det var bara två av de som var i vårt gäng som hade bunad, men annars går ju de flesta i det. Jag tycker att det är lite komiskt, men en tjej på jobbet menade att det inte fanns något sexigare än killar i bunad. Sorry, men jag håller inte med. Letade upp en bild på internet, så ni får själva skaffa en uppfattning. Valde medvetet killar som såg relativt bra ut, för att inte direkt stödja min egen åsikt.

image38
Jag personligen skulle nog föredra killen till vänster snarare i en snygg uniform, eller varför inte blåkläder, istället för bunad. Hade jag tyckt varit sexigare iaf...

Visste ni för övrigt att man inte kan få en bunad för under 30.000? Norska kronor! De kan kosta upp emot 80.000 kronor. Galet! Jag skulle hellre lägga pengar på något vettigare. Sorry Norge; jag dissar era bunader!

Excel-dyslexi

Publicerad 2008-05-15 11:35:57 i Allt-i-ett,

Jag har insett att jag kan störa mig väldigt mycket på saker som andra inte ens ser, och troligen inte ens skulle klassa som bagateller. Men jag vet (eller iaf hoppas) att det finns fler där ute som stör sig på liknande grejer.

Här kommer en grej som stört mig mer än ofta.

De som bara använder ett "sheet" i en excel-fil, men låter de två andra ligga kvar blanka. Hur svårt är det att ta bort dessa?!

image37

Ytterligare en störande faktor är när folk låter bli att namnge flikarna; låter dom heta Sheet1, Sheet2 etc. Men då är det mer förlåtligt om man bara använder en av flikarna.

Worst case scenario
: Man använder två av flikarna, namnger dom inte och låter den tredje ligga tom, oanvänd. Detta fenomen har jag som tur nog aldrig kommit över, men jag skulle nog gråta blod om den dagen kommer. Som gräddet på moset skulle filen också heta Book1.

Gaaah!

Nu var det ju en Dole

Publicerad 2008-05-14 19:47:57 i Allt-i-ett,

På väg hem från träningen idag så tog jag upp den banan jag snattat från jobbet tidigare under dagen. Det var röd gubbe, så jag hann skala den under tiden jag stod still. Precis när det blev grön gubbe och jag börjat traska över vägen tog jag mitt första bett av bananen. Under precis samma ögonblick tar låten jag just lyssnat på ipoden slut och en ny började. Gissa vilken?

Bildrebusen lyder
:
 med   

Vad är oddset för att jag får just den låten av 1854 andra, och precis när jag tagit ett bett av bananen? Nu var det visserligen en Dole-banan jag tuggade på, men ändå. Å tänk på vad oddset hade varit för att jag haft en äkta Chiquita-banan då. Helt vilt!

Vissa av er kanske inte alls tyckte att det var lika kul som jag, utan snarare höjde ett ögonbryn över att jag hade just den låten på min ipod; det tänker jag låta bli att kommentera.

Cannes nästa!

Publicerad 2008-05-13 22:36:18 i Allt-i-ett,

Det blev en galen 30-årsfest med filmtema!

Jag beslutade mig att vara Velma från Scooby Doo typ två timmar före festen började, men jag tror att det var ett bra val ändå. Så här blev det.

image30

Alla på hela festen hade tagit utklädnaden på högsta allvar. Mari o Wasse var som plockade ur Grease. Saknade dock några Travolta-moves från Wasses höfter, men man får väl inte begära för mkt. Ett något mer omaka par var väl Nessa o Krille, men efter ett par Barcardi Razz-drinkar var det helt naturligt att Borat och Mimmi Pigg pussades.

image31


Några timmar efter att denna bilden togs måste det ha kommit ett spöke och kidnappat Velmas minne. Hon lyckades dock finna fram det lagom tills bakfyllan kommande dag. Bättre sent än aldrig? Men så kändes det kanske ändå lite för tidigt...

Tror faktiskt att spöket (kanske var det Spökplumpen), tagit fler minnen under kvällen, men jag nämner inga namn... Listan skulle nog bli lång. Bilder som cirkulerar tyder även på att demoner tagit sig in i flera av våras kroppar och rajjat runt. Det fick man sota för dagen efter. Bilder är för starka för att visas.

Nog om det. Som tur var hade jag två dagar att återhämta mig på, eftersom pingstdagen fortfarande är röd i Norge. Halleluja för det. Me like!

Summering 4:12

Publicerad 2008-05-12 13:05:51 i ,

Vecka fyra av tolv är avklarad.

Tränat: Mån, lör. En gång gym, en joggingtur.

Onyttigheter: I Köln blev det ingen träning, men desto mer öl, vin o mat. Sen var det inte mkt nyttigt i helgen heller. Tyvärr. Käkade tom massa choklad mitt i veckan. Nicht gut!

Ögonblick av stolthet: När jag var i Karlstad o hälsade på, gick vi först runt Kroppkärrssjön, sen joggade jag runt ett varv också. Det påstods vara 5 km runt, men jag tror att det var lite kortare...

Veckans bästa: Har inte så mkt mer att komma med än joggingrundan. Sad but true...

Veckans sämsta: Viktökningen. Visserligen var det nog mkt vätskebrist förra veckan, men jag vill ju ändå inte gå upp... Funderar med att börja med joggingturer på mornarna.

Vikt: 71,1 kg (+0,6 kg) Känns inte så bra...

Bridget vs Velma

Publicerad 2008-05-06 14:53:16 i Allt-i-ett,

Drar till Köln efter jobb idag, med jobb.

Ska på en mässa, Carbon Expo. Egentligen skulle jag inte åkt, men en tjej på jobbet blev sjuk, så då hoppade jag in. Blir ett par långa dagar med onyttigheter i form av mycket mat och troligen en del alkohol. Som tur är åker jag hem en dag tidigare och kommer hem redan på torsdag kväll. Då blir det bara att packa om väskan för färd mot Karlstad och 2x30-årskalas i helgen.

Kalaset ska ju ha tema också - Film! Detta betyder att jag ska hitta en filmkaraktär som jag kan klä ut mig till. Jag har liksom skjutit det framför mig och tänkt ordna det i veckan, men nu ser det ju ut att bli lite tight...

Än så länge har jag två alternativ: Velma i Scooby Doo eller Bridget Jones.

image27image29

När jag ser bilderna lutar de kanske mer åt Velma. Någon som har en Grand danois att låna ut en kväll?!

Jag tar tacksam för fler alternativ.

Suget efter fest...

Publicerad 2008-05-05 22:47:45 i Allt-i-ett,

Grannarna på andra sidan innergården har fest. Jag hör musiken, ser folket; de skrattar, dricker och dansar. Det ser mycket trevligt ut.

Själv sitter jag här ensam och fyller i en ansökan för att bli testpilot till en Siemens lågenergidammsugare.

image25

Innerst inne vet jag att jag inte kommer att bli utvald. Jag önskar bara att jag var på festen mitt emot och skrattade, drack och dansade jag också. Kanske till och med snackade med den snygga killen som stod vid kylskåpet. Men så sitter jag här på sängen med min dator och håller tummarna för att jag ska få prova på en lågenergidammsugare i en månad.

Människors vardag kan vara högst varierande.

Summering 3:12

Publicerad 2008-05-05 09:06:06 i ,

Vecka tre av tolv är avklarad.

Tränat: Mån, tis, sön. Var på gymmet tre ggr.

Onyttigheter: Blev en del då jag hade Gbg-besök. Fika, alkohol o massa god mat.

Ögonblick av stolthet: Jag åt knappt två rader av chokladkakan när vi hade myskväll i lördags.

Veckans bästa: Viktnedgången, trots mindre träning och mer onyttigheter (?!).

Veckans sämsta: Viktnedgången är troligen bara brist på kroppsvätska pga av all vätskedrivande alkohol jag drack i fredags. Var nämligen sjukt törstig när jag vaknade i morse.

Vikt: 70,5 kg (-1,5 kg) Har dock en olustig känsla av att ovanstående kommentar stämmer, tyvärr.

Värmlandstöser gjorde byn, typ.

Publicerad 2008-05-05 00:43:50 i Allt-i-ett,

Redan vid 15:45 lämnade flickorna mig och Oslo för en fyratimmars bussresa tillbaks till Götet. Trots att de kom redan i onsdags kväll, så har tiden gått sjukt fort.

Hann iaf visa såväl Frognerparken och det nya operahuset i strålande sol, medan vi tog en shoppingtur på Bogstadveien och fikade på Grünerlökka när vädergudarna inte var på vår sida.

image23
Bildbevis på att vi inte bara drack! Här fick tjejerna känna på Akershus fästnings kanoner.

Trots att vi hade flera potentiella utgångskvällar, så blev det att vi koncentrerade all fest till en och samma kväll - fredag. Å vilken kväll det blev. Galet. Gränser är inget vi värmlandstöser vet vad är, iaf inte när spriten står på bordet och bara skriker ut att den vill drickas upp. Allas våra favoriter: Barcardi Razz, Finlandia Cranberry och Absolut. Captain Morgan fick stå utanför i brist på mynta på Kiwibutiken. Kanske lika bäst, eftersom promillen gick i topp ändå.

 Nu är detta en av drinkarna vi köpt, men våra egna var minst lika goda!

Det var meningen att det skulle bli utgång, men forspill övergick till nachspill o så var det med det. Nu var det inte bara jag, Madde o Leen som satt och drack skallen av oss, utan vi hade fått med oss lika många till. Två killar från jobbet plus en kille till, vilka jag för övrigt också tror fick i sig snäppet för mycket promille än vad tanken var från början.

Skoj är bara en underdrift att säga att vi hade vi. Redan efter en timma flöt diskussionen in på mer intima ämnen och gapskratten avlöste varann. Där och då borde vi ju ha förstått hur kvällen skulle utveckla sig. Mitt spritförråd minskade drastiskt, men det var det verkligen värt.


Trots att vi hade lite minnesluckor från de senare timmarna, kändes det förvånansvärt bra dagen efter ändå. Ingen av oss mådde spydåligt, vilket verkligen är kors i taket för min del när jag haft liknande kvällar.

Denna vecka har jag verkligen försummat mitt "förinta sladdermagen"-projekt, men det var det nog värt ändå. Har faktiskt inte ätit alltför mycket godis, men jag har mer än en halv chokladkaka i kylen som blivit över. Den kommer att vara frestandes och jag ska göra mitt bästa för att låta den ligga. Jag förmår mig faktiskt inte att slänga den. Det skulle ta emot att kasta underbart god choklad

Jag tog ett träningspass efter att brudarna rest. En liten kompensation, typ.

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Skrivet nyligen

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt