h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Suck

Publicerad 2012-06-26 09:52:46 i Allt-i-ett,

Som ni säkert märkt, någonting har hänt med min blogg. Det är inte meningen att varenda ord och rad ska vara understruken. Textstorlekar har också ändrats på vissa ställen. Ser för jä*ligt ut, jag vet. Gör liksom ont i ögonen när man surfar in här. Förlåt.

Har försökt att gå in i källkoden för att rätta till det hela, men orkade inte felsöka särskilt länge. Funderar på att bara ta en ny mall. Men orka DET också. Agerar lite som en struts - stoppar huvudet i sanden. Tittar bort. Vill inte se. Syns inte finns inte, visst?

Får information om att min blogg visst nog har flyttats från en server till en annan. Det har gjorts uppdateringar. Jag tippar att det har ett finger med i spelet. Och just nu gillar jag inte de där uppdateringarna. Ge mig tillbaka det gamla.

Jag kan heller inte logga in på mobilappen. Trots ominstallation.

Det går inte så bra nu. Kan man säga.

Mvh,
Irriteradmenmestuppgiven_83

Plötsligt har jag insyn i min lägenhet

Publicerad 2012-06-20 21:49:06 i Allt-i-ett,

Hade jag hunnit ut på ballen och fått upp kameran cirka 15 sekunder tidigare hade ni LÄTT kunnat identifiera samtliga passagerare i luftballongen (om man nu kände dom). De vinkade gladeligen in till mig. Och de sa hej. Nej, de behövde inte ropa. De SA hej.

Kan man inte få ha lite privatliv liksom???

Sannolikheten att jag blir toanödig på flyget efter gigastor latte = 100%

Publicerad 2012-06-20 14:31:17 i Allt-i-ett,

Hotellet fick väldigt bra betyg av mig måste jag säga. Inte wow-bästa-ever-hotell. Men mysigt, fin utsikt över hamnen, god frulle och trevlig personal.

Dessutom hade jag ett bra möte, med glada och nöjda kunder. Solen skiner och snart ska jag kila till flygbussen som ska ta mig till Ronneby (ytterligare ett stopp på min typ never-ending-turné av ministällen i Sverige). Sen flyg till kära Stockholm.

Bra dag.

FRAMME

Publicerad 2012-06-19 23:55:50 i Allt-i-ett,

Trots lång och meckig resa, kan jag ändå inte låta bli att vara lite imponerad över hur bra det gick. Jag var förberedd på såväl förseningar som missade avgångar, men inte en minut sen en enda gång. Klart godkänt.

Det är också hotellet. Åtminstone vid första ögonkastet. Tror att det tom kan bli mycket väl godkänt. Det återstår att se efter sömn, dusch och frulle.

What to say?

Publicerad 2012-06-19 22:34:52 i Allt-i-ett,

Det femte och sista (THANK GOD!) tåget på resan mellan Karlstad och Karlskrona, visade sig vara...


...en buss.

Alvesta

Publicerad 2012-06-19 21:48:20 i Allt-i-ett,

Tjoff sa det på stationen i Avesta. Från ena sidan till den andra på perrong 4.

Och här sitter jag nu på ett tåg mot Emmaboda.

Mjölby

Publicerad 2012-06-19 20:09:12 i Allt-i-ett,

Inväntar tåg tre, fortfarande av fem.

Vågar inte säga att allt gått enligt tidplan hittills, även om det är sant. Har för många tåg och byten kvar till slutdestinationen. Jag lärde mig nåt från böterna jag fick för några veckor sen.

Avis? Någon?

Publicerad 2012-06-19 17:55:37 i Resa,

Sitter nu på ett snabbtåg mot Stockholm. Men tro inte att det är dagens slutdestination. Nej nej, I WISH!

Nej, istället ska jag byta i Hallsberg. Sen i Mjölby. Och Alvesta. Slutligen i Emmaboda för att halv tolv anlända Karlskrona. DET är dagens slutdestination. 5 olika tåg, under alldeles för många timmar.

Funderar på att 'råka' somna och inte vakna upp förrän jag rullar in på Centralstationen i Stockholm. Kunderna jag ska möta imorn skulle säkert förstå. Eller??

Ytterligare tecken.

Publicerad 2012-06-19 17:18:58 i Allt-i-ett,

Kafferostlukten i stan och Löfbergs Lila på alla caféer och restauranger.

Nog är det Karlstad man är i. Men inte så länge till.

 

Jag log. Mot de förstnämnda.

Publicerad 2012-06-19 15:18:41 i Instagramwannabe,

Två buddistiska munkar, (eller ja, sånna med orangea skynken runt sig), är inte direkt dom man förväntar sig möta när man promenerar längs Klarälven i Karlstad.

Tur att man såg folk(!) ur Wermland Forever under lunchen, annars hade jag trott att jag kommit fel.

Kanske bara jag som är kinkig?

Publicerad 2012-06-18 22:08:37 i Instagramwannabe,

Det här med att skicka ut en Spotifylänk med en redigerbar lista till alla midsommarfestgäster, så att alla kan lägga till just SINA favoriter, var ju i teorin väldigt bra. Jag tycker det.

Så här en halv dag senare börjar jag dock tvivla. Idén var kanske inte lika bra i praktiken, trots allt.

För det första tycker jag att listan hittills är lite kort. Kan ju lätt bli 'tjatigt' om tre låtar går på repeat - en hel helg. För det andra kan jag tycka att listan är lite, vad ska jag säga, SPRETIG!

First time ever.

Publicerad 2012-06-16 01:46:58 i Instagramwannabe,

Om man halv två på natten kliver ur en taxi, cirka 54 meter från ytterdörren, och med en hårsmån om 43 millimeter undviker att bli påkörd av en vespa med två killar, i nedre tonåren, som har en släpkärra(!) efter med en annan vespa på, är det då omoraliskt att anta att det var något fuffens med det hela? Att NÅGOT var olagligt. Och då tänker jag inte främst på att det var två yngre killar på en och samma vespa, båda utan hjälm. Nej, jag tänker snarare på vespan som låg på släpet(!).

Hur ofta fraktar två hjälmlösa ynglingar en vespa liggandes på ett litet släp, som dras av en annan vespa halv två på natten?

Inte särskilt ofta enligt mig.


P.S. Lite stolt är jag över att jag halvskrek efter dom "VA FAAN, ni kan ju inte köra på trottoaren utan att se er för, era jävla idioter". Möjligen att jag inte sa de tre sista orden lika högt. Kan vara så att jag bara tänkte dem. Men å andra sidan, är ju tanken som räknas. D.S.

Berlin ur ett cross process-perspektiv

Publicerad 2012-06-15 12:43:49 i Allt-i-ett,





image description






P.S. Även om jag verkade halvnegg innan jag åkte ner till Berlin, så hade jag givetvis väldigt trevligt. Och jag gillar ju att resa. Tro inget annat. Ibland är det bara inte så glammigt som alla tror. Fast ja, jag hade det ju inte dåligt där nere direkt. Den där biffen - den var inte att leka med. Mmmm. D.S.

Kanske bara morgontrött

Publicerad 2012-06-12 08:51:30 i Resa,

Sitter på Arlanda och det ropas ut LAST CALL till New York. Å, vad jag önskar att jag var tvungen att rusa till gaten. Men istället sitter jag och dricker min latte i lugnan ro. Väntar på boarding med Lufthansa till Berlin. Och jag vet. Det låter inte illa det heller.

Men jag ska på jobb. Då är det inte alls lika kul. Det är inte det. Jag kommer att se ett hotell. Förvisso ett fint hotell. En restaurang. Förvisso en fin restaurang. Och jag kommer att åka på en båttur på Spree och se Berlin från vattnet. Det är absolut inte fy skam. Men jag ska umgås med kunder 24/7. More or less.

Dessutom har jag gjort det X antal gånger innan. Att se en film för fjärde gången är liksom inte lika spektakulärt som första. Jag tycker inte det.

Lite småstolt

Publicerad 2012-06-10 21:24:05 i Allt-i-ett,

Blev lite påverkad av tv-utbudet idag. Efter två avsnitt Project Runway drog jag själv fram symaskinen.

Så. Långklänningen har numera inte ett trasigt släp längre. Dessutom har jag lagat tre par jeans som alla på ett eller annat sätt spruckit mellan benen.

Är själv förvånad över resultaten.

6 timmar senare

Publicerad 2012-06-10 11:14:09 i Allt-i-ett,

Jag må ha varit något alkoholpåverkad under mitt senaste inlägg. Vad hände undrar ni? Jo, Ugly Sweater Party aka 2x30-årsfest hände.

Men, även i nyktert (nåja) tillstånd vill jag påpeka att jag faktiskt älskar syrén. Jag gör det. Luktar så himla gott. Även när du är bakis.

Sniff

Publicerad 2012-06-10 04:21:08 i Allt-i-ett,

Jag äääääääälskar syrén. Om jag skulle kunna gifta mig med syrén så skulle jag göra det. Om jag skulle kunna byta ut mitt liv mot en buske syrén, så skulle jag göra det. Om jag skulle kunna vara syrén, så skulle ja LÄTT vara det.

LOVE!!! VILL VARA SYRÉN. NU!!!

Kanske min längsta bloggmening någonsin.

Publicerad 2012-06-06 23:21:37 i Allt-i-ett,

Förutom att jag befinner mig i Helsingfors och därmed inte fått någon röddagsfeeling what so ever idag, utan varit på kundbesök och suttit i en hotellsäng med datorn i knät och jobbat, så har jag trots allt tagit igen firandet under kvällen med trerätters, Amaronevin och skratt i trevligt sällskap med utkik över domkyrkan fram till midnatt.

Summa summarum, bra dag.

Hur överleva 45 minuter?

Publicerad 2012-06-05 14:10:00 i Resa,

Satte mig precis på ett plan mot Helsingfors. Och det är tydligt - någon vill mig verkligen INTE väl.

Inte illa att fara till Finland i sig; det är inte hela världen (även om jag mer än gärna faktiskt skulle ha stannat hemma). Nej, det är det att jag blev tilldelad ett E-säte på flyget, som var helt outbytbart då flyget var fullt och alla platser bokade (och jag kom sent). Det är alltså ett mittensäte jag fått, det värsta av dem alla. Och ni som känner mig, eller åtminstone läst bloggen ett tag, vet ju att jag vill ha fönsterplats. Allra helst ett F-säte, vilket är på högersidan i flygets färdriktning. A-platsen (fönsterplats på vänstersidan), funkar i nödfall. I worst case scenario, kan jag också ta gångplatserna (C eller D kvittar). Men nu - mittenplats. E. Värsta värsta.

Mår psykiskt dåligt i detta nu.

Men. Det är inte nog med det. Nej, jag sitter dessutom mellan Herr och Fru Storväxt. Detta innebär en armbåge i vardera sida. Har nog aldrig suttit mer ihoptryckt. Har ni sett norska filmen Huvudjägarna? Jag är som Roger Brown när han sitter ihoptryckt mellan två tjocka polismän i baksätet på en bil och överlever fallet ner för ett stup för att han är inbäddad i mjukt fläsk. Jag tvivlar dock på att mina medresenärer skulle kunna rädda mitt liv i en flygkrasch.

Dessutom luktar Hett Storväxt på min vänstra sida svett och surfar på e-kontakt.se i mobilen.

Hua i kvadrat.

Ledsamt, men sant.

Publicerad 2012-06-04 16:06:42 i Allt-i-ett,



Så det gör mig lite ont att inte kunna bekräfta Rocky längre, utan faktiskt behöva meddela att han inte längre lever.

Visst det är ju inte direkt en nyhet, och jag vet ju att han inte kommer tillbaka i livet igen, men det är likväl ledsamt att kryssa i "Avliden". Så slutgiltigt. Så definitivt.

Men också så sant.

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Skrivet nyligen

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt