h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Give a litte

Publicerad 2012-11-19 17:09:58 i Allt-i-ett,

Om 25 dagar åker jag till Tanzania. Om ni missat. Ville bara påminna er om det. Jag ska vara borta lika länge - 25 dagar. Behöver jag säga att jag längtar?

Ni vet ju redan att jag tänkt mig upp på Kilimanjaro, för att sedan njuta av strandlivet på Zanzibar. Old news. Men. Det ni inte redan vet, är att jag också ska besöka ett center för gatubarn, Mkombozi Center i Moshi. 

Ett par tjejer jag mötte 2007 utanför Dar es Salaam, Tanzania.

Vanessa, mitt resesällskap, har voluntärarbetet på Mkombozi Center en gång. Så vi tänkte åka dit och hälsa på igen. Vi tänker givetvis inte komma dit tomhänta, utan har tänkt att ta med oss gåvor i form av leksaker, kritor, skolmaterial etc. Så kom vi på; det kanske är fler som vill vara med på ett hörn! Barnen är ju många.

Vill du det? Isåfall kan du antingen ge mig eller Vanessa en slant (eller leksaker etc.) om ni träffar oss innan avresa. Ni kan också föra över en peng direkt till kontonummer 5694 03 082 10* (SEB), så ser vi till att varje krona går till barnen! 

En rapport kommer givetvis att ges efter hemkomst!

 

ASANTE SANA!

 

*Detta är gi-vet-vis ett konto vi [läs: Vanessa] satt upp enbart för ändamålet och vi kommer inte att använda pengarna till annat än gåvor till barnen. Så klart!

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2012-11-19 17:25:06

Ni är så himla fina. Såklart det kommer en slant! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt