h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Bilder från loppet

Publicerad 2012-05-14 17:18:45 i Allt-i-ett,



Ungefär 7 minuter innan start, när denna bilden togs, gick kenyanen som vann i mål. Kändes sisådär motiverande. Särskilt eftersom man visste att man själv skulle behöva drygt den dubbla tiden på att ta sig runt.



Redan efter ett par kilometer sprang jag ikapp den här snubben som hade fått ett och annat om bakfoten, då han hade skorna i händerna och sprang barfota. Undrar jag om han kom runt överhuvudtaget.



Väl uppe på första bron, drygt 5 km in i loppet fick jag håll. Skyller på det kalla vattnet jag klunkade i mig strax innan, men hade hursomhelst tur att det slapp igen när jag kommit ner från bron igen.



Lindholmspatiet var helt klart mitt bästa parti. Det kändes bra. Rockerduden på bilden har inget med mitt lopp att göra (förutom att jag sprang förbi honom. mohahah). Men ser ni bron där borta i horisonten? Det var där jag hade lite håll. Skönt att jag la det bakom mig, så att jag slapp falla för frestelsen att:



Taxi Göteborg hade ställt sig strategiskt runt om banan och erbjöd skjuts till målområdet. Förvisso var det gratis i form av pengar, men jag vet inte vilket pris man skulle sätta på förnedringen egentligen?



Väl uppför andra backen sprang jag ikapp denna lunkande mannen:



Trots att jag sprang om honom, så måste jag säga mer respekt till honom ändå - han har tagit sig runt varvet alla 30 år. Jisses.



Det blev ju fint väder till slut, men vid vätskekontrollerna var det mer eller mindre en pappersmassa man sprang genom.



Vid Götaplatsen delades det däremot ut svampar. Blev lite mjukare att springa på dem. Men huvudsyftet med dem var ju givetvis inte att det skulle bli mjukt att springa på, utan att man skulle kunna badda panna eller vad man nu ville med dem. Kyla sig helt enkelt.



Väl i mål var det många trötta ansikten. Mitt var ett.



Det enda som inte såg så trött ut, var mitt nagellack. Det hade hållit sig hela vägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt