h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

OM jag är bitter?

Publicerad 2011-10-12 15:35:01 i Allt-i-ett,

Tekniken går emot mig idag. På alla sätt.

Redan igår försvann alla mina kontakter från min iPhone (alltså VARENDA EN). Utan att jag ens hade den ikopplad i datorn, gjorde uppdatering eller synkade den. Poff. Så var dom borta bara.

Har försökt att invänta kontakterna-kommer-plötsligt-tillbaka-poffen, men den verkar inte infinna sig. Så därför har jag istället testat att synka med iTunes. Funka' dåli't. Har re-bootat. Funka' dåli't. Har tagit ut och satt in simkort. Funka' dåli't. Slutligen valde jag att återställa till fabriksinställningarna. Och därefter synka med gamla back-upen. Men även det funka' dåli't kan man säga. Kalender, bilder, meddelanden och telefonlistor finns kvar - men inte namn, adresser och födelsedagar som var kopplade till telefonnumren. Irr-i-te-ran-de. Särskilt eftersom jag också var tvungen att ladda hem alla appar på nytt igen, eftersom jag gjorde en fabrikssåterställning.

Och som grädde på moset la internet på jobbet av under förmiddagen också. Alla satt som paralyserade eftersom ansvarig är på semester i Kalifornien i tre freaking veckor och vi inte ens vet vad leverantören heter. Men då fick åtminstone min iPhone lite pluspoäng igen, eftersom vi kunde koppla upp våra datorer på dennes 3G-nät.

Men i det stora hela ogillar jag teknik idag.

Får jag gå hem och lägga mig nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt