h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Helgen i bilder

Publicerad 2011-03-21 16:57:36 i Allt-i-ett,

Forsätter på temat "bilder säger mer än 1000 ord". Följande inlägg kommer således överskrida 6000 ord - bara i bilder. ÄNDÅ känner jag att jag vill komplettera med ytterligare några ord. Klart man vill säga mer än tusentals ord liksom. 



Så. Det blev mycket häng med Zacharias. Och det där med att inte spy på faster har han inte riktigt tagit in. Hände liksom flera gånger. Inte nog med det, han valde även att lätta på trycket så i den grad att inte ens blöjan räckte till - givetvis när han satt på min arm. Tur att han är söt. Blir ju förlåten direkt liksom. Lite kiss har ju ingen dött av.




Har ju en liten fascination för lappar och detta är en av de jag stötte på under helgen. Jag var dock godtrogen [alt: sjukt snål] så jag hyrde inget skåp. Efter träningspasset hade ingen av de två andra i omklädningsrummet snott mina saker. Välsparad krona - triumf.




Ser ni skepsismen, ignoransen och den totala översittarfasonen i katten...




...jämfört med förhoppningen, godtrogenheten och vänligheten i hundens ögon? Inte undra på att man är hundmänniska. 




Den närmaste bild jag kommer på min bror är den här*. Hans rallycross-bilbygge. Att han gillade att bygga kinderäggleksaker som liten kanske märks. Detta är dock en lite mer avancerad variant kan man säga. Själv har jag stannat på kinderäggstadiet. Då får man ju liksom choklad också. Duh!




Och mor frågade om jag ville ha en filt som hon hade hittat mönster på i en veckotidning och var sugen på att virka. Ja tack, sa jag. Sen valde jag färger som INTE matchar mitt nuvarande hem, utan som jag tror kan komma att passa in i mitt hus där jag ska bo med man och barn om cirka 10 år. Kändes liksom mer realistiskt.

Förlåt mamma, men jag tror faktiskt att det kan ta lite tid.



*möjligen är bilden på Zachis steget närmare en bild på Bro'. Möjligen.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-03-22 13:26:08

Jag gillar katten, han ser skön ut. Hälsa från mig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt