h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Fast i Sverige firar vi jul i DECEMBER

Publicerad 2011-08-24 10:38:08 i Allt-i-ett,

Har en kollega som sitter i Norge och han älskar att ha nedräkning till julafton. Är det den 24:e i vilken månad som helst, kan man vara ganska säker på att det skickas ut ett mejl till hela företaget om hur många månader som återstår. 

Grejen är att han alltid räknar fel. Alltid. Det blir liksom en månad för mycket/lite. Varje gång. Och jag är ju inte den som är den, utan påpekar detta med nåt á la "Jaha, firar ni julafton redan i november i Norge". Varje gång. Kan tyckas drygt, men jag menar - ska han nu envisas med att påminna alla, ska det väl ändå vara rätt?

Så idag, då det ju är den 24:e, var det alltså - återigen - dags för en påminnelse om den nalkande julaftonen. I ämnesraden på mejlet:

"5 mnths till X-Mas Eve = Aug/Sept/Oct/Nov&Dec.!!"

Trots att han räknar upp månaderna, blir det fel. Nu har jag börjat undra om han bara driver med mig, eller om han faktiskt ÄR dum på riktigt.


P.S. Det värsta - snubben jobbar med teknisk analys. Alltså med siffror och diagram. Av kvartals- och årskontrakt på börsen. Borde man inte ha koll på månader då? Va? Va? VA! D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt