h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Pepp, pepp, PEPP!

Publicerad 2011-08-12 23:40:55 i Allt-i-ett,

Idag har det varit fullt fokus på morgondagens Midnattslopp (som för övrigt startar 21:30?!). Det gäller att förbereda sig på bästa sätt för att uppnå maximalt resultat. Givetvis! Låt mig avslöja mina hemliga tricks.

Jag började kolhydratsladdningen redan på eftermiddagen med en gigantisk saffransbulle från Urban Deli. Tillsammans med en stark kaffe, satt den där den skulle.

Det gäller ju också att äta lite och ofta som ni säkert alla vet. Direkt efter jobb inhandlade jag därför en Magnum Caramel & Nuts, vilken jag tryckte på stående fot. Vad gör man inte för ett jämnt energiintag?

Detta tog jag även fasta på under kvällen. Cirka en chokladbit var femte minut, i stort sett hela kvällen. Vid tillfällen var frekvensen något högre. I dryckesväg blev det ett glas rött. Okej två. Men det var i stort sett helt vanlig storlek på dem. Bara aningens större. Herregud - det är ju fredag!

Om jag tränat? Nej, givetvis INTE. Sista dagarna ska man vila sig i form. Så är det. (Att jag sen råkade blanda ihop dagar med månader hör inte till saken). Dessutom vill man inte riskera att ha stela muskler under tävlingsdagen. Därför - ingen träning.

Känner på mig att det kommer att gå sjukt bra imorn. You with me?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt