h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Nej, men nej...

Publicerad 2011-04-12 22:00:00 i Allt-i-ett,

Alltså jag hinner inte med. För er (antagligen ytterst få) som inte fått med er att jag sticker till Miami på lördag, så kan jag ju meddela att jag ska just det. Till Miami. I ottan på lördag åker jag. Och det är inte speciellt länge till. Alls.

Det gör mig lite stressad, så istället för dagnedräkning (T-4 days), har jag börjat med timnedräkning (T-81 hours). Mest för att jag känner behovet av att planera varje timma i minsta detalj, bara för att jag ska hinna allt jag bör. Allt jag ska.

Jag vet ju att jag ska jobba minst 24 av timmarna (troligen närmare 30h), helst sova 24 (men blir väl snarare 18h). Sen är det ju allt det andra. Jag ska färga håret (1,5h), tvätta kläder (4h), tokstäda (4h), träna inkl. promenader till och från jobb (6h), packa väskan (förhoppningsvis 2h, kan dock bli det dubbla), laga och äta mat (4h), duscha/borsta tänder etc (3h), träffa kompis (2h?), panika över allt jag kommer glömma/inte hinna (13h, minst). Sen borde jag väl ha ett par tre buffert-timmar. In case of emergency.

Men summerar man allt ovanstående förstår man att det inte kommer att gå ihop. Det är för få timmar. Hade Lyxfällan-snubbarna varit här hade de tittat dystert på mig, pekat på tidsbudgettavlan och skakat på huvudet.

Vad jag gör nu? Ligger i soffan och kollar på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt