h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Semesterbild -89

Publicerad 2010-03-11 17:00:32 i Gamla minnen,


Hittade fler gamla bilder i arkivet. Familjerna Nilsson och Lindqvist på Bornholm. 1989 skulle jag tippa att det är. Alltså drygt 20 år sedan. Jisses, vad tiden går. Minns det som igår. Nej, det gör jag ju inte. Men lite iallafall. Som när vi var i den där lilla butiken och en colaflaska gick i golvet. Minns inte vem av papporna som var den ansvarige, för inte var det några av oss barn iallafall. DET minns jag, liksom de följande sekunderna. Först ett kras när flaskan krossades. Sen colan som rann in under disken. Och sen svart. Hela butiken blev strömlös. Som jag skämdes.

Finns så mycket jag skulle kunna kommentera på bilden också. Mycket nostalgi.

Pappa som filmar och ber oss att säga något. Allt vi lyckas pressa fram är ett töntigt "Heeej" och sen tittar vi ner i marken och gör cirklar med högerfoten i gruset. När vi tittar upp igen hoppas vi att kameran är borta.

Och kläderna. Man skulle ju kunna tro att vi är ute på någon vandring eftersom vi är så sportigt klädda. Men så är det ju inte. Minibussen står precis där nedanför kullen. Det där är bara våra vardagskläder som vi alltid gick runt i. Helfärgade mjukiskläder. Sickna modelejon.



Tycker för övrigt att jag fick till en snygg pose där framför mamma.
Med isbjörnsnallen i högsta hugg.

Kommentarer

Postat av: Anners

Publicerad 2010-03-14 10:04:21

Haha Jag vill minnas att du var lite av en linslus!! Det var Pappa Longqvist som tappade flaskan....hehe Ser ut som ett klipp från filmen "Ett päron till farsa på semester" :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt