h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Litet förtydligande

Publicerad 2010-06-07 19:48:23 i Allt-i-ett,

Jag känner aldrig att jag behöver förklara mig här på bloggen. Aldrig be om ursäkt. Och får inte dåligt samvete för det. Det är skönt att ha det så.

Tycker dock att det är lite synd att alla mobilblogginlägg jag gör inte alltid kommer fram. Särskilt när man tänkt sig ett litet följetång. En röd tråd. Som tanken var i helgen. Eller snarare lördags kväll. Vi var ett gäng tjejer som käkade gott och därefter körde drinkrace. Testade alla möjliga. Inte med primärt mål att bli fulla, utan för att vi ville lyxa till det.

Hursomhelst kan det bli lite underligt när mina mobilblogginlägg inte fungerar som de ska. Det ser ut som att sista drinken vi tog var den första och vice versa. De mitt emellan är spårlöst borta. Sen ser det ut som att vi sög i oss en drink och beställde en ny på exakt tre minuter. Eller mycket mindre för den delen, med tanke på beställning- och produktionstid. 

Men det hade varit kul om ni trodde att det var så. Att vi halsade drinkar. Och att det hela skulle ha skett halv sex på morgonen, när vi i själva verket låg och sussade i våra sängar.

Förlåt om jag förstörde er bild av att jag skulle vara värsta party- och fylledjuret här nu. Kanske gör jag er mindre besvikna nästa gång.


P.S. Om det dyker upp några drinkinlägg i det närmsta - typ till lunch imorn - så är de antagligen från i lördags. Eller också inte... D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt