h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

H-lena tipsar: Vita mattor

Publicerad 2010-04-15 22:26:46 i Helena tipsar,

Vita mattor är ju inte det smartaste man kan ha egentligen. Jag köpte en ny när jag flyttade in i min lägenhet i Årsta. Det vill säga att jag nu haft den i 14 månader. Jag har dammsugit den ofta och faktiskt ganska väl. Eftersom den är "långhårig" har jag vid tillfällen gått ganska frenetiskt åt med dammsugarmunstycket för att få upp de där förbaskade små smulorna. Men det har inte hjälpt, för den ser ändå ut såhär:

Fruktansvärt ofräsch. Man kan tydligt se var soffborden varit placerade. Så kan det ju inte se ut hemma i mitt vardagsrum! Men hur gör man för att tvätta den? Grejen är att den liksom inte ens går in i den stora tvättmaskinen vi har i huset. Blir lite mission impossible då.

Nu ser det iallafall ut såhär hemma hos mig:

Så hur gör man då? Jo, man sticker helt enkelt till Ikea och köper en NY matta. Inte trodde ni väl att jag lägger mig på alla fyra och skrubbar i timmar, för att troligen bara få ett halvdant resultat, när man kan få en ny fräsch matta för 399,-. Ibland får man värdera sin egen tid och kraft. I detta fallet var det inte värt att ens göra ett försök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt