h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Tanzaniagänget

Publicerad 2009-09-16 20:47:22 i Allt-i-ett,

För drygt två år sedan var jag och två kompisar i Tanzania och skrev C-uppsats. Där träffade och hängde vi med ett par svenska killar som även de skrev uppsatser. Jag och min kompis Jossan mötte upp dessa killar här i stan igår. Vi tog en after work. Snackade minnen. Plötsligt kändes det inte alls så länge sedan man varit i Tanzania. Sjukt trevligt hade vi.

Hursomhelst, det jag skulle komma till var att det är intressant hur man refererar till olika kompisar man har. Inte helt otippat är ju vi som träffades igår tanzaniagänget. Vi var ju i Tanzania samtidigt.

Sen har jag ju också kalmargänget. De fina flickorna som jag pluggade ihop med på högskolan. Ja, i just Kalmar såklart.

Kom att fundera på varför det blivit en geografisk namnindelning ändå. Kunde ju lika gärna hetat uppsatsgänget och högskolegänget. Eftersom vi alla i Tanzania hade Sida-stipendium kunde vi ju också varit sidagänget. Men nej, vi är tanzaniagänget.

 Nungwi, Zanzibar


Just i det ögonblick kortet tagits blev det inte värst mycket skrivande på någon C-uppsats. Nej, jag njöt nog mest av värme, skugga och utsikt. Kan hända att det slank ner en och annan Kilimanjaro Lager från Cholo's Bar också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt