h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Vad blir detta?

Publicerad 2009-09-21 00:33:26 i Allt-i-ett,

Jag har väl rivit ut halva min garderob snart. Hänger klänningar på dörrhantagen; toppar ligger utspridda på sängen och skor ligger utöver hela golvet. Varför kan ni undra. Klädångest är svaret. Men inte över vad jag ska ha på mig på jobb imorn. Nej, det är värre än så. Och det är heller ingen dejt på gång. Det är värre än så. Imorgon ska jag nämligen bli fotad. Av en fotograf. I en studio. Jag ska bli sminkad, fixad och fotad.

Men jag ska ha med mig tre ombyten själv. Förstå klädångesten. Borde verkligen ha shoppat i helgen. Inte gått på spelning som ledde till en mindre nykter natt. Inte ligga och kolla repriser på tv en hel dag. Inte spelat Monopol till två på natten. Och inte heller storhandlat mat på Maxi. Nej, jag borde ha sprungit på stan och shoppat kläder.

Vad jag inte heller borde ha gjort är att ha moffat i mig ett halvkilo lösgodis nu ikväll. Dessutom borde jag väl för längs legat i min säng för att få min skönhetssömn. Känner att jag inte har de bästa förutsättningarna för morgondagen.

Jag får helt enkelt hoppas på att de kan redigera bilderna i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt