h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Måndag morgon

Publicerad 2009-10-19 11:01:20 i Allt-i-ett,

Det renoveras fortfarande kök här på jobbet. Bara dryga två veckor över planerad tid är de nu. Vilket i procenttal är över 200. Planerad tid var EN vecka. Vi är inne på fjärde. Varför är man inte överraskad?

Hursomhelst, hantverkarna där inne i köket lyssnar på Björn Rosentröm på högsta volym. Inget ont om varken hantverkarna eller Björn, men är det inte lite stereotypt ändå? Jag kan tycka det. Att de dessutom lyssnar på "Lennart" kan jag tycka inte bådar alltför gott. Hoppas verkligen inte att de blir inspirerade av den dåliga motoriken han har, den där Lennart. 

Jag ska erkänna att jag kan en del Rosenströmlåtar. Kommer man från obygden så kan man de där. Ska kanske inte skylla på det heller. Äh, jag skäms inte. Fast å andra sidan flaggar jag inte direkt för att jag har dubbel-CDn "Var får jag allt ifrån?" hemma på datorn heller. Eller jo, nu gör jag ju det.

Men tusan, det var inte min musiksamling jag skulle förklara eller försvara här. Nej, det var det komiska i att hantverkarna lyssnar på Lennart med Björn Rosenström som jag ville förmedla. Eller snarare, det komiska JAG såg i det hela. Punkt.



P.S. Det verkar kanske som om gårdagens horoskop stämmer. Men ser ni, där har ni fel. Är inte alls på dåligt humör. Trots att jag gick i ösregn till jobbet utan paraply kom jag fram glad. Okej, kanske inte glad. Men iallafall helt neutral. En faktor som kan vara orsaken till det är att jag såg såväl 043 som 044 när jag promenerade längs Ringvägen. Ibland är det inte mycket som ska till för att göra mig glad. D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt