h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

I'm alive!

Publicerad 2009-05-26 21:56:21 i Allt-i-ett,

Jo, jag lever efter helgens bravader. Tro det eller ej. Jag lyckas att hålla liv i mig själv. Däremot är jag sämre med växter.



Denna fick jag igår(!!) på jobbet. Då var blomman fin och hel. Min fråga är då: Tror ni att jag kan få den där lilla knoppen, vilken man kan skymta under den halva blomkransen, att blomma? Oddsen för att jag ska lyckas är nog ganska höga, så om man kunde satsa pengar på det skulle man nog kunna tjäna storkovan; såvida jag skulle få den att blomma då.

Man kanske snarare skulle satsa på hur många dagar till som jag har gröna blad på blomjäkeln. På måndag tror jag att den är ganska död. Kanske lika bra att jag inte köper några blommor till balkongen. Men plast vore ju ett alternativ.


P.S. Helgen var lyckad med underbara vänner på inflyttningsfest. Lagomt alkoholintag. Okej, kanske en öl för mycket. Eller två. Men kul hade vi. Bara ett glas gick sönder. Och den som spillde vin på nya vita mattan var jag själv. Men som tur var var också vinet vitt. D.S.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-05-27 09:40:15

Jag hyllar silkesblomman! Solen steker sönder allt vi sätter i våra fönster hemma så jag har shoppat en forever blommande orkide i silke. Kan verkligen rekomenderas!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt