h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Oteknisk? Knappast!

Publicerad 2009-03-28 10:31:10 i Allt-i-ett,

Ibland blir jag imponerad av mig själv. Detta hände just.

Jag tror att jag kan ha blivit en twittrare. Det är knappast det jag är imponerad över, utan att jag lyckats att få in twitter-boxen till höger här i bloggen. Kursen i Bild, Form och Webb som man läste för cirka fyra år sen kom till nytta.

Okej, i stort sett var det ju bara copy paste som gällde, men inte bara. Först var jag tvungen att lista ut var jag skulle klistra in koden för twitter-boxen. Sen visade den sig vara för stor och hela högerspalten la sig underst på sidan. Så då var jag tvungen att lyckas göra högerspalten bredare, medan huvudspalten skulle bli smalare, för att helheten ändå skulle bli den samma. Men för att inte högerspalten skulle bli sjukt bred, fick jag minska twitterboxen. Det har tagit mig längre tid att skriva detta, än det gjorde för mig att få ordning på sidan. Faktiskt.

Så ja, jag är imponerad av mig själv. Någon som behöver teknisk hjälp?


P.S. Okej, jag erkänner att högerspalten inte ser optimal ut just nu med tanke på övrigt innehåll där, men det hinner jag inte ta itu med nu. Det får bli senare, kanske rent av en annan dag. D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt