h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Äkta bakissöndag

Publicerad 2009-03-29 23:23:20 i Allt-i-ett,


Det var efterfest hos mig inatt. Lite otippat, med tanke på att jag bor i förorten. Men så hade ju jag alkohol i skåpen. Var väl det jag lockade med. Cidrar och någon öl öppnades. White russians blandades. Tror dock inte att så mycket dracks, för de flesta flaskorna och glasen var i stort sett fulla när jag plockade undan dem idag. Ja, förutom burken med vinbärscider. Den var halvtom. Men så spilldes den ju också ut över vita ryamattan också. Hur Jennie lyckades att få bort det vete tusan, men idag har den samma grådassiga färg som den hade innan olyckan. Måhända luktar den lite annorlunda. Troligen inte sämre.

Annars är lägenheten intakt. Sängen är tillochmed bäddad. Inte för att jag orkat göra det idag, utan för att jag la mig påklädd på överkastet för att vila och däckade. Vaknade vid 11 av att det var lite kyligt. Då hoppade jag i myskläder och la mig på soffan istället.

Och de följande 12 timmarna kan summeras med.... 

                                                                      ....Improduktivitet?!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-03-30 08:54:43

Härligt!

Min söndag kan summeras med horisontelt...

Postat av: Jennie

Publicerad 2009-03-30 16:39:43

Åh, hehe! Vilken kväll :) Tycker det var lite dåligt av er andra att decka sådär, det snarkades lite från er alla där framåt femtiden... Jag och Jonas hade iaf väldigt trevligt med din dator och Spotify. Konstigt att ni inte vaknade av all trance som spelades, hehe.



Jag kommer gärna på fler efterfester, och förfester i förorten ;) Fast då tycker jag vi ska vara bättre på att tömma glasen. Alkoholmissbruk gillar vi inte.



Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt