h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Andra semestermåndagen

Publicerad 2009-07-20 19:31:03 i Allt-i-ett,



Detta ska inom kort blir biskvier. Eller ja, tidsmässigt kommer det kanske ta sin tid. Det har jag ingen aning om. Är nämligen första gången för mig. Min biskvibakaroskuld tas idag. Spännande. Allt på grund av, eller kanske tack vare?!, att jag igår såg Leila göra dessa små underverk på tvn. Har varit sugen på dem sedan dess. Trodde att det kanske bara var gårdagens bakfylla som stod bakom suget, men när jag idag gått och dagdrömt om biskvier kände jag att det fick vara nog. Något måste man väl ta sig för på semestern ändå. Jag gör biskvier.

Förhoppningsvis blir dom klara idag, så kom upp på fika vetja. Finns risk för att de är slut innan morgondagen. Jag har inte ätit någon middag än.

FYI: Biskvibottensmeten är inte speciellt god. Faktiskt. Och då äter jag de flesta degar och smetar. Mina förhoppningar ligger dock på smörkrämen. Den hör man ju är god. Smööööööörkrääääääm. Mmmmmmm.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-07-21 11:47:39

Ååååhh vad gott! Om det inte vore för min galna hosta så hade jag genast hoppat in i bilen och kört som en rallyförare!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt