h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Glänsande nya sockiplast

Publicerad 2009-01-06 15:06:16 i Allt-i-ett,

Som jag precis sa är ju inte jag en kattälskare, utan hundar är ju mer min melodi.

När jag kom hem till mor o far i jul hade kära vovven Rocky det lite kämpigt. Att han nyligen fyllt 14 år, vilket innebär ca 100 hundår, och att han är stel i lederna var inte grejen. Nej, det var föräldrarnas nylagda köksgolv. Det är otroligt halt. Rocky har trillat omkull där ett par gånger; likt Bambi på hal is. Alla tassar så långt ifrån varann de kan komma låg han raklång på golvet.

Sen satte det sig på psyket, så han vågade sig inte in i köket. Stod och gnydde i dörröppningen. Det hela var ganska komiskt, men istället för att skratta åt honom bestämde jag mig för att hjälpa min kära lilla vovve. Åkte därför på sockiplastjakt.



Vet inte om Rocky blev superimponerad av att just bära strumporna, men han tog inte av sig dom iallafall. Bara det var en seger. Men den största segern var ändå att han vågade sig ut på köksgolvet; om än med osäker blick.

Förresten kan jag också meddela att han numera, efter bara en dag med strumporna, vågar sig ut på köksgolvet igen på sina bara tassar. Kan hända att han övervann sin rädsla för att han inte gillade strumporna. Hursomhelst är problemet löst och hunden kommer åt både vatten- och matskålen. Sicken tur att jag kom hem och hjälpte honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt