h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Halvrätt och halvfel

Publicerad 2009-02-14 14:34:09 i Allt-i-ett,



Jag hade rätt på handstilen! Tur att jag tog med mig en vinare och lite ekologiska geléhjärtan igår när jag besökte avsändaren. Visserligen drack jag själv upp hälften av vinet och åt upp en god del av alla hjärtan, men det är ju ändå tanken som räknas. Gott var det.

Angående Nallebudet hade jag däremot fel. Det var ju sötaste söt ute i Vaxholm som skickat mig den otroligt gulliga nallen. Med hjärta, ros och allt. Påminde mig om den här dagen för ett par år sedan då vi satt i Kalmar och planerade våra framtida bröllop. Det skulle vara chokladfontäner, isskulpturer och sjukt mycket egofokus. Haha. Singlars patetiska drömmar. Det var tider det.

Singel som man (fortfarande) är har man inga planer för kvällen. Eller jo, jag ska nog dricka lite rött och se på Melodifestivalen när alla andra har myskvällar med sina respektive. Bitter? Nej, inte alls. Jag har ju mitt vin. Och choklad. Det är ju bättre än sex sägs det. Kvällen är räddad.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-02-14 18:30:04

Ingen myskväll i Vaxholm, här är det 25 års fest som gäller! Om melodifestivalen suger så vet du vägen ut! Här finns det lammkött! (2 år yngre alltså)

Saknar våra briljanta framtidsdrömmar ;)

Pyss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt