h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Dreams, sweet dreams

Publicerad 2008-06-08 09:47:45 i Allt-i-ett,

Ännu en dag vaknade jag av Rockys 'prat' på nedre våningen. Börjar undra om han kan klockan, för strax efter åtta ville han att jag skulle gå upp, idag igen.

När vi var ute och tog en prommis nyligen kom jag på vad jag har gjort inatt också. Det var en hel del. Har varit på en lyckad date med en kille jag ansåg såg riktigt bra ut, mer specifik kan jag tyvärr inte va eftersom jag inte direkt minns. Inte pga av alkohol eller så, utan bara drömmars förmåga att utesluta viss fakta. Vet inte hur det hela kommer att följas upp heller, men vi får väl se om det blir en "to be continued" eller om det bara visade sig vara ett fånigt inslag i ett hur-man-dejtar-program.

Sen var jag i NYC också. Bodde faktiskt där inatt och när jag skulle gå till affären för att köpa mjölk, gick jag förbi en uteservering där Cameron Diaz satt och fikade. Helt naturligt tyckte jag och kollade knappt en extra gång. Mina vänner däremot, som stod på min balkong som var precis vid fiket, fast fyra våningar upp, tjoade och tjimmade om att Cameron satt där nere. Jag skämdes och låtsades som att jag inte kände dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt