h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

5 arbetsdagar kvar...

Publicerad 2008-06-28 20:41:59 i ,

...sen är det Interrail som gäller.


Jag och Madde har fortfarande inte planerat nåt typ. Vi ska till östeuropa. That's it. Eller ja, nu har vi ju inte bara bokat flyget ner, utan även hem. Kan ju va bra att komma hem igen också. Flyger till Prag 5 juli och hem från Krakow 20 juli. Så vi vet ju att vi ska besöka de två städerna. Tror att jag kanske varit lite optimistisk som tänkt att två övernattningar i varje stad räcker. Men vi får la se.


Efter att ha facebookat (ett nördigt, men mkt användbart verb) med en gammal studiekamrat som har kroatiska rötter, blev jag lite sugen att dra till detta lands kustremsa också, inte bara Zagreb. Kan de inte va najs med lite sol och bad och inte bara storstad? Vi får som sagt ta dagen som den kommer och se vad som sker. Madde var tydligen lite sugen på Belgrad också. Annars har ju städer som Wien, Bratislava, Budapest och Ljubljana varit på tapeten. Tror att det kommer att bli magkänslan, tågtiderna, vädret och humöret som bestämmer målet. Impulsivitet har väl aldrig varit fel?


Tills dess tar vi dock gärna emot tips. Någon som har nåt bra? Vad kan man hoppa över? Vad bör man absolut inte missa? Vart ska vi åka?!?!


7 days to go.

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2010-09-28 10:46:14

Gillar om det du skrev! Mysigt att se en del bra saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt