h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Textilfrustration

Publicerad 2008-07-30 00:11:39 i Allt-i-ett,

Har du någonsin tvättat fem par leggings tillsammans med diverse andra kläder i en tvättmaskin?

Om inte, ska jag berätta vad som händer. Samtliga tio ben sitter ihop i en enda stor klump tillsammans med ett par jeans, två t-skirts, en tröja och troligen några trosor. Denna superdupermegastora knut kan bara veteranscouter, vilka har doktorerat i knopkunskap, lösa upp utan att gripas av en allvarlig frustration. 

Ni vet hur det är; först börjar man att tålmodigt lossa på ett hörn, men när man inte ser en ände på det hela, vill man bara rycka och dra, hoppa jämfota i ren ilska och skrika #)/¤{=£*§# samtidigt som man kastar knuten i golvet. När man gjort detta och i efterhand räknat till tio och tagit ett par djupa andetag, kan man börja om igen. Sen går det runt så där ett par gånger; man grips av frustration, andas och räknar till tio, försöker lösa det hela, grips åter av frustration och karusellen är igång.

När man inser att man börjar närma sig en upplösning, drabbas man av en smärre ångestattack, då man upptäcker att det även var en BH med i spelet, vilken har hakat fast i strumptyget och tagit hål på ditt favoritpar, troligen på grund av allt ryckande och dragande. Då får man spel på riktigt.

Det kanske finns en anledning till varför man ska handtvätta leggings ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt