h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Vägdag - sista.

Publicerad 2008-12-02 23:14:54 i ,

Ja, måndag, 1 dec, var ju mitt måldatum. Och ja, det var dumt att lägga det första dagen efter en helhelg i fjällen med julbord och fest. Men men. Jag gick plus litegrann och nådde därmed inte målet helt, men jag är nöjd ändå. Har ju faktiskt gått ner dryga 6 kg sedan september, varav de sista 6 veckorna har varit i stort sett +/-/0. Så jo, jag är nöjd. So far, so good.

Bara för att visa hur glad jag är, samt visa lite av standarden på våra jobbfester, så bjuder jag på mig själv och ger er denna bild från helgen. 



Det var min tur att visa vad jag gick för i rytmisk gymnastik med glitter. Här gör jag ett så kallat snökanons-hopp till 99 Luftballons, vilket jag måste erkänna att jag bemästrade med viss bravur. Jag tror dock att jag behöver tona ner lite på flexandet av vänsterfoten nästa gång. Noterar, samt lär av det.

Som tur var hade jag lagt mig när det börjades med sexig aerobics. För det första tror jag inte att jag hade varit så bra på det och dessutom skulle de bildbevisen hade kunnat användas emot mig. Nu sitter jag själv inne med några trumfkort. Det känns skönt.


PS. Jag har satt upp nya mål i förinta-sladdermagen-projektet, men kommer inte att dokumentera det i samma grad som jag gjort nu. Det gjorde jag mest för att tagga mig själv, vilket jag nu har gjort. Nu ska jag jobba på i lite lugnare tempo för mig själv. Har ju tänkt att nå min önskade Beach 2009-look. Förhoppningsvis blir det lagom till nästa bikinisäsong. Berättar när jag kommer dit, om det så blir sommaren 2011. Ska inte ge upp. DS.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2008-12-03 11:47:26

Ja e säker på att du komemr klara det! 6kg e sjukt bra! Längtar efter att få krama om min skinny girl på lördag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt