h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Favoritplatser

Publicerad 2008-12-08 23:03:30 i ,

Lämnar i detta nu Stockholm. På en nattbuss till Oslo. Låter kanske mindre flashigt, men det är ganska lyxigt. Jag har ett eget dubbelsäte och gratis internet. Dessutom fick jag min favoritplats; vänstersidan av bussen i närheten av dörren på mitten av bussen. Där brukar det vare en fönsterkarm i perfekt läge att luta huvudet mot. På så vis slipper man en kall fönsterruta mot huvudet och dessutom brukar där vara gardiner, vilket fungerar perfekt som kudde. Jag kommer att sova som en prinsessa.
 
Det är lustigt hur man har sina favoritplatser. Alltid när jag flyger vill jag ha en fönsterplats. Spelar inte så stor roll vart i flyget, bara det är en fönsterplats. Jag skyller på att jag vill luta huvudet mot något när jag sover, men i själva verket är jag som ett litet barn som vill kika ut genom fönstret. Se när man lättar och hur bilarna och husen bara blir mindre och mindre, tills de bara ser ut som små prickar. Det är häftigt.




Både när jag reste till och från staden på bilden i förra veckan hade jag fönsterplats. Men visst vill väl ändå alla egentligen sitta vid fönstret? Det är bara det att folk inte vågar erkänna det. Jag erkänner det, iallafall här och nu.

Förresten, ni ser vad det är för stad jag var i va?

Tänkte väl det. 








Inte?!

Men herre gud, det är ju London. Ser ju vem som helst... Gaaah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt