h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Julstök

Publicerad 2008-12-24 00:47:36 i Allt-i-ett,

Så vad har jag gjort för julstök då? Jo jag har bakat. Inte idag, men typ igår och förrgår. Jag och mamma har gjort kokosstänger, drömmar, kanelplättar och jordnötskakor. Sen har jag satt ihop ett pepparkakshus. Ja, jag köpte färdiga delar. Det är nog så knöligt att få ihop dessa rätt. Har inte tänkt att ge mig på att göra en egen formation. Det fanns åtminstone en god anledning till varför jag inte kom in på arkitektutbildningen...

Efter två blåsor på tummen och ringfingret, fem helvetes-jävla-skit och ett riktigt riktigt fult ord, blev detta resultatet:
 

Lyckades tom med några kristyrtappar längs takräcket. Mer snö än såhär lär det inte bli under mitt julfirande, men florsocker är väl inte fy skam det heller. Man tager det man haver.



Resultatet av granpyntningen. Måste få påpeka att den är snyggare i verkligheten. Jag är ganska säker på att det är en micro till mig i det stora paketet som gömmer sig bakom granen. Nu kanske ni tycker att spänningsmomentet är över, men icke; vad gör jag om den är ful? - Eh, tack mamma och pappa. Eh, jättefiiin. Sen får jag löpa en ny utan att de vet om det och byta ut micron varje gång de kommer på besök. Håll nu tummarna för att den är snygg!




En av dessa tre har jag gjort helt själv. Jag förstår att det kan vara svårt at gissa, men låt mig ge er en hint: Jag är inte särskilt bra på att sticka... Men trycka in nejlikor i en köpt apelsin är jag grym på. Det blev två ledtrådar det, men så är det ju ändå jul.

Nog om det. Nu måste jag sova. Ska vara hos Bro' tidigt imorn bitti. Vi kan ju inte bryta traditionen med att byta var sin julklapp på morgonen bara för att vi är 25 och 28 år gamla. Brorsan ville att jag skulle komma bort klockan 07:00. Jag förhandlade mig till 07:15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt