h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Bra timing?

Publicerad 2008-12-15 22:51:22 i ,

Så där lagom nu sista vecka i kollektivboende har vår tvättmaskin kapitulerat. Det läcker vatten ut över hela golvet och proppen gick. Allt stannade. Som tur var, var det inte min tvätt som fanns i maskinen [läs: jag tar inte på mig något som helst ansvar]. Det hela går kanske att fixa lätt, men jag tänker inte ta mig för att undersöka det hela. Nej, jag packar min tänkta sistatvätt i en rygga och tar med hem till mamma.



Känns som när man var 16 år och gick på gymnasiet. Men va skönt det ska bli och bara lämna den där väskan och komma tillbaka några dagar senare för att finna den tvättad, torkad och färdigvikt i en prydlig hög. Ojojoj vilken lyx. Varför uppskattade man inte den när man hade den?

Tack mamma!



PS. Ryggsäcken är mammas också. Jag har "lånat" den. Hon kanske kan få tillbaka den nu, men å andra sidan har jag ingen egen. Den är ju så bra att ha när man ska på träning. Jag har liksom vant mig vid att ha den. Tror nog att jag lämnar in en adoptionsansökan samtidigt som tvätten. Ja, det gör jag. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt