h-lena

I couldn't wait for success,
so I went ahead without it.

Söndagsprojekt

Publicerad 2010-01-10 23:19:26 i Allt-i-ett,

Idag har jag inte varit utanför dörren. Såvida man inte kan räkna att jag vistats på balkongen i några minuter. Men det kan man inte va? 

Känner mig varken tragisk eller sorglig för det. Möjligen något osocial. Anser dock att jag har varit ganska effektiv för att vara en söndag, då jag haft två projekt.


Projekt - ut med julen.

Silvergranens färgglada ljus släcktes, glöggmuggarna packades in och adventsstjärnan plockades ner. Syndabocken fick tillsammans med granen och julkartongen flytta upp på vinden. Ett par dagar för tidigt enligt vissa, men det där med tjugonda knut känns ju lite gammalmodigt ändå.


Projekt - rensa klädkammaren

Jag har som regel svårt att slänga saker. Såväl kläder som andra grejer. Det mesta KAN ju vara bra att ha NÅGON gång. Vet liksom aldrig när de kan komma till hands.

Men det var som om jag visste att jag var på ett slängarhumör idag, då jag kom på idén att rensa klädkammaren. Rusty-hooden med djävulshorn som jag köpte i Australien åkte. En silkesblus, ett par kjolar och en tröja jag aldrig ens använt plockades bort. Slitna gamla linnen jag älskat var tvungna att ge vika. En hel del som jag tidigare inte haft hjärta att kasta åkte ut. Visst har jag kvar en del i garderoben som jag inte är helt säker på att jag kommer att använda nu med, men ändå.

De två Ikeakassarna med kläder jag fick ihop flyttade tills vidare, i väntan på att slängas alternativt skänkas bort, upp på vinden. Var tvungen att möblera om för att få plats med dem, vilket betyder att jag borde göra en rensning även där. Tomma bananlådor och en smörgåsgrill trängs med sommardäck och två gamla stereoapparater.

Det blir ett annat projekt det. En annan dag.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2010-01-11 09:36:47

Jag gick ut med soporna igår.... Det kan ju typ mätas med ditt balkongbesök? :)



Ses ikväll babe, lääängtar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

H-lena

Halvnorsk värmländska som älskar punschpraliner, hatar badrockar och har lärt sig acceptera Pelargoner.

Halvhjärtlig kategorisering

Om du har mycket tid att fördriva

Om du inte vill missa nåt